Produkter for sjokolade design (14)

Sjokoladeform - tilpasset silikon for sjokoladeprodusenter

Sjokoladeform - tilpasset silikon for sjokoladeprodusenter

Våre silikoner lar deg lage fine mønstre, estetiske konstruksjoner og vil sikre et resultat som er i tråd med dine forventninger. Matvennlig eller ikke, avhengig av ditt behov, kombinerer de finesse og holdbarhet under forberedelsene dine. For lysene tilbyr vi en komplett produksjon. Disse er laget av naturlige voks, uten parafin, og kan berikes med essensielle oljer og naturlige farger. Ikke nøl med å kontakte oss for å vurdere dine behov. Våre trinn: Vi definerer sammen ditt behov, Innen 5 arbeidsdager godkjenner du designet av produktet ditt, Innen 10 arbeidsdager lager vi den første prototypen, 15 arbeidsdager etter godkjenning av prototypen sender vi deg produktet ditt (med forbehold om bestilt mengde og nivå av definisjon) i Jesmonite eller voks.
Jule Sjokoladeform Duo av Nisser Design - Jule Sjokoladeformer

Jule Sjokoladeform Duo av Nisser Design - Jule Sjokoladeformer

Elegant og moderne, lag originale sjokolader med vår Design Duo av Nisse Sjokoladeform, et must for høytiden og jul! For å lage deilige sjokolader til fyll eller for å dekorere vinduene dine. Denne sjokoladeformen til jul er delt i 2 deler. Brukes med sjokoladeklips. Bunnen av denne sjokoladeformen er åpen. Laget av injeksjonsplast, uten bisfenol A, både solid og lett å vedlikeholde. Denne profesjonelle sjokoladeformen har klemmer for å sikre føttene, for bedre stabilitet. Materialet i sjokoladeformen din til jul gir glans til sjokoladefigurene samtidig som det letter uttak av delene. Dens gjennomsiktighet gjør det enkelt å dekorere de relieffene. Det er best å bruke dekksjokolade for å få glatte og skinnende figurer. For å forme sjokoladen din til jul: Farg formen din på forhånd eller ikke. Hell den tilberedte dekksjokoladen. Referanse: DRCP012 På lager: 85 produkter Dimensjoner: 25x5x9.5cm & 19.5x7.5cm
Sjokoladekaramell

Sjokoladekaramell

Vår sjokoladekaramell er laget på en håndverksmessig måte i vårt verksted i Nord-Frankrike. Denne ultra-luksuriøse versjonen er født av kombinasjonen av vår smørbar karamell og 55 % mørk sjokolade Excellence. Alltid flere smaker med denne sjokoladeversjonen! Ingredienser: Smør, Sukker, Krem, 55 % mørk sjokolade
Kakao

Kakao

Kakao Produktkode: 8401 Merke: Vesce Nettovekt: 20g
3D Rose 110 G - Sjokoladeuniverset

3D Rose 110 G - Sjokoladeuniverset

Ingredienser sjokolade 47,3% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator soyalesitin, sitronsyre, naturlig vaniljearoma) Referanse: CORSE3DL
Mørk Sjokolade 1

Mørk Sjokolade 1

til grynene (kakaonibs) PP 213
Sjokolade Fondant Karameller

Sjokolade Fondant Karameller

Nyt våre deilige sjokoladekaramellposer med CBD.
Sjokolade Dragéer

Sjokolade Dragéer

Sjokolade Dragees - Sjokolade Dragees Sjokolade Dragees
Kremen

Kremen

En av de mest konsentrerte referansene i vårt sortiment! Vi har valgt spesifikke blomster for å lage dette, skuffen som utgjør det, blir sakte oppvarmet, formet og håndmalt i form av en TempleBall. Optimal skjæringstemperatur 25-30°C Skjærings-/detaljtips Form små Templeballs for hånd ved romtemperatur, og pakk dem deretter inn i plantebasert cellofan. Variasjon i tekstur Avhengig av produksjonsdatoen for en temple ball, kan teksturen endre seg litt og bli hardere; det er bare å varme kjernen til 25-30°C for å oppnå en passende tekstur for detaljering. KONSERVASJON Type konservering Vakuum for å bevare terpener Optimal lagringstemperatur 15-20°C Lagringssted Unngå kontakt med lys, fuktige områder, for store temperaturvariasjoner samt eksponering for luft. Hovedkanabinoid: CBD Total 24,29% Mindre kanabinoid: CBG Total 0,40% Utseende: Mørk brun Tekstur: Myk/Fet Produktklassifisering: Samling Filtreringsmaske: 120 mikron Type trykk: Håndmalt Pakking: Temple Ball på 250g i plantebasert cellofan Grunnleggende variant: Futura 75 Franske analyselaboratorier: Test-CBD
Fondant - Desserter

Fondant - Desserter

Fonda, med sjokolade og karamell
Hygienisk dobbeltinnpakningspumpe - Lobe-pumper designet for sjokolade og konfekt

Hygienisk dobbeltinnpakningspumpe - Lobe-pumper designet for sjokolade og konfekt

Pumper med dobbelt omslag integrert, en unik løsning som tilbys. iLobe-pumpen er den eneste lobe-pumpen på markedet som har en varmeveksler direkte integrert i pumpehuset. Dette gjør det mulig å opprettholde en konstant temperatur under prosessen. Denne pumpen er en utmerket løsning for sukker-, sjokolade- og konfektindustrien. Denne løsningen gir deg fleksibilitet til å overføre glukose, syltetøy og sjokolade. Tilgjengelig med dobbelt mekanisk tetning, enkel eller HPU-leppepakninger. Denne pumpen er kompatibel med NEP og SEP. Kropp: 316L (1,4404 eller 1,4435) Aksler: Rustfritt stål Lobe: Bi-lobe, tri-lobe, quadri-lobe, sirkulære stempler, rett tannhjul, skrå tannhjul, Lager: Kulelager Tetning: Mekanisk tetning, dobbelt mekanisk tetning, leppetetning Pumpestørrelser: 16 pumpestørrelser
Melkesjokolade 1

Melkesjokolade 1

blonde crepe PP 216
Fylte sjokolader

Fylte sjokolader

Isigny Karamellkrem Mørkt Hjerte 310N Melkehjerte 310L
Kamskjell

Kamskjell

Bredde 6,5 cm Høyde 19,5 cm 130 g Sett med 4 Svart 2504N Hvit 2504B Melk 2504L